Tempura miltinis mišinys 500g

Produkto kodas: 4772122002342
Grynasis kiekis: 500g

2.59 

Kategorija:

Tempura – dažnas svečias japonų virtuvėje. Lietuviai taip pat spėjo pamėgti atvežtus receptus iš Japonijos. Puikiai žinomi sushi, ryžių makaronai, ryžių patiekalai. Dažnas ingredientas šiuose patiekaluose yra tempura miltai. Jie gaminami iš kelių rūšių miltų, dažniausiai įeinantys ingredientai – ryžių miltai, kviečių miltai, krakmolas, druska bei kepimo milteliai. Iš tempuros miltinio mišinio galima lengvai pasigaminti tešlą.

“AJI” prekinis ženklas – gerai žinomas pasaulyje. Įmonė orientuojasi į šešias skirtingas virtuves bei joms teikia aukštos klasės produktus maistui gaminti. Pagrindinės jų – Japonijos ir Korėjos tradicinės virtuvės.

Šis “AJI” tempura miltinis mišinys parduodama 500g ir 200g pakuotėse. Didesnio kiekio produktai yra tinkami HoReCa sektoriui. Miltiniai mišiniai gali būti naudojami ir kaip maisto produktai restoranams.

Vartojimas:

Tempura miltinis mišinys paruoštas naudojimui, tad Jums tereikės vieno kiaušinio bei ledinio vandens (siūloma įdėti vandens ledukus į paprastą vandenį). Viską sumaišius tempura tešla bus paruošta naudojimui. Tešloje daržoves, žuvies gabaliukus gerai apvoliokite bei kepkite. Idealus traškumas garantuotas! Kiekvienas karštų sushi receptas neapsieina be tempura tešlos. Išbandykite ir savo virtuvėje. Rekomenduojama naudoti: 1 kg mišinio / 1,2 l vandens. Sudedamosios dalys: KVIEČIŲ miltai, KVIEČIŲ krakmolas, stabilizatoriai (E 450i, E 500ii), tirštikliai (E412, E 415, E 417), dažikliai (E 101, E160a).
Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės. Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.