Prekių katalogas

Bambukinės lazdelės AJI, 15 porų

  • Kraunamos nuotraukos

    Bambukinės lazdelės AJI, 15 porų

    Kodas: 694166090010
    Prekės ženklas
    Aji
  • Vienkartinės bambukinės lazdelės popieriniame vokelyje. Lazdelės skirtos Azijos virtuvės patiekalams valgyti. Bambukinės valgymo lazdelės yra išrastos Kinijoje, o pačios atradimo istorijos apipintos legendomis. Neilgai trukus šis valgymo įrankis išplito Japonijoje, Vietname, Laose, Mianmare. Kinai lazdeles, skirtingai nei vakaruose, naudoja maisto valgymui vietoj peilio ir šakutės, kadangi kinų virtuvės maistas iš anksto būna tinkamai supjaustomas, tad valgio metu maisto jie nepjausto ir nesmeigia. Senovėje bambukinės lazdelės buvo vadinamos džu. Senovės Kinijos gyventojai maistą gamindavo giliuose induose ir valgydavo tiesiai iš jų. Kadangi jiems nebuvo patogu naudotis šaukštu, jie naudodavo dvi medžio šakeles ruošdami maistą karštame vandenyje. Bambukinės lazdelės yra nejautrios temperatūrai bei gerai sulaiko maistą, todėl yra patogios naudoti. Dėl šios priežasties, būtent iš bambuko dažniausiai yra gaminamos maisto ruošimo ir vienkartinės valgymo lazdelės. AJI lazdelės vokelyje puikiai tinkamos dalinti svečiams dėl higieniško jų įpakavimo. Priešingai nei yra mano daugelis vakarų šalių gyventojų, yra gana nesudėtingas būdas, kaip laikyti kinietiškas lazdeles: abi lazdeles laikykite vienoje rankoje. Vieną suspauskite tarp nykščio ir rodomojo piršto, o kitą tarp didžiojo ir bevardžio pirštų, ji turėtų remtis į tarpą tarp nykščio ir likusių pirštų. Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties. Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.