Prekių katalogas

Anakardžiai ir pistacijos

  • Pasaulyje egzistuoja daug skirtingų riešutų rūšių. Viena iš populiariausių rūšių visame pasaulyje - anakardžių riešutai. Anakardžių riešutuose yra daug mineralų: mangano, kalio, magnio, geležies, cinko, seleno, fosforo ir vario. Be mineralinių medžiagų, šiame riešute taip pat yra daug vitaminų, beveik visų B komplekso vitaminų. Anakardžių riešutai sudėtyje turi mažai riebalų, todėl yra itin naudingi žmonėms, sergantiems širdies ir kraujagyslių ligomis, kurie turi vartoti mažiau riebalų. Anakardžių riešutus naudinga naudoti gaminant įvairiausius ryžių patiekalus, dedami į sėklų mišinius duonai, gaminamos anakardžių riešutų pastos. Anakardžių riešutai yra gana saldūs, todėl jie yra labai skanus sūdyti kaip užkandis.

    Jei norisi ragauti kitokių riešutų, siūlome išbandyti pistacijos riešutus. Pistacijų riešutai pasižymi unikaliu riešutų skoniu, puikia maistine verte ir įspūdingu universalumu. Visame pasaulyje šių riešutų panaudojimas yra itin platus. Pistacijos riešutai yra naudojami kaip užkandžiai, salotų priedai, sukuriami pistacijų skonio ledai. Taip pat šių riešutų yra dedama į įvairius saldžius skanėstus - tokius kaip baklava, turkiškus skanėstus ir nugą. Pistacijų riešutai dėl savo sodraus ir išskirtinio skonio yra patrauklus ingredientas daugeliui patiekalų!

    Įsigykite anakardžių riešutų iš mūsų asortimento ir mėgaukitės sodriu skoniu kiekviename kąsnelyje! Jei norisi unikalesnio skonio - įsigykite mūsų siūlomus pistacijų riešutus ir paskaninkite gaminamus patiekalus išskirtiniais skoniais!