Prekių katalogas

Kvietinės ir miežinės kruopos

  • Vienos iš dažniausiai girdėtų bei naudotų kruopų kasdieniniame gyvenime - kvietinės ir miežinės kruopos. Šių tipų kruopos organizmui suteikia ypatingai reikalingų įvairiausių vitaminų bei skaidulų.

    Kviečių kruopos neturi išorinio apvalkalo, tad nėra būtina jas apdirbti specifiniu būdu - galite valgyti visą. Kadangi paliekamas visas kviečių branduolys, jokia maistinė medžiaga nėra pašalinta. Dėl šios priežasties, kviečių kruopose apsčiai randama skaidulų, baltymų ir geležies. Šios kruopos gali būti naudojamos kaip puikus garnyras, košių sudėtinė dalis ar itin populiarių salotų ingredientas.

    Miežių kruopos nuo seno žinomos kaip vienos naudingiausių. Jose yra aptinkamas didžiulis kiekis B,A, D, E grupės vitaminų. Taip pat valgant šias kruopas, organizmas įsisavina gausybę kalio, kalcio, magnio, geležies ir daugelio kitų naudingų elementų. Šios kruopos, kaip ir kvietinės, gali būti naudojamos kaip garnyras, košių sudėtinė dalis.

    Įsigykite kvietines bei miežines kruopas iš mūsų siūlomo asortimento! Palepinkite organizmą papildomais vitaminais bei naudingais elementais!

  • Prenumeruok ir laimėk

    privatumo politika

    Informacija