Aliejus ir actas
-
1 - 26 iš 26Skrudintų sezamo sėklų aliejus OH AIK GUAN , 150 mlKodas: 888875710150Šalto spaudimo saulėgrąžų aliejus NATURALISIMO be kvapo, 1 lKodas: 858800469124Šalto spaudimo linų sėmenų aliejus NATURALISIMO, 500 mlKodas: 463111110479Citrinų actas SUNTAT, 500 mlKodas: 869080434732Saulėgrąžų aliejus SUNTAT, 1 LKodas: 800715090001Ypač tyras alyvuogių aliejus NATURALISIMO (0.3%), 1 lKodas: 477904808034Ypač tyras alyvuogių aliejus NATURALISIMO (0.3%), 500 mlKodas: 477904808033Ypač tyras alyvuogių aliejus NATURALISIMO (0.2%), 1 lKodas: 477904808032Ypač tyras alyvuogių aliejus NATURALISIMO (0.2%), 500 mlKodas: 477904808031Alyvuogių išspaudų aliejus EGETAD, 5 lKodas: 869080436203Jazminų kvapo aliejus plaukams KTC, 250 mlKodas: 501363548325Garstyčių 100% aliejus KTC, 250 mlKodas: 501363548225Raudonėlių (oregano) vanduo SUNTAT, 750 mlKodas: 869080400900
-
Vis didėjantis aliejaus asortimentas palengvina pasirinkimą maisto gaminimui. Platus aliejaus pasirinkimas užtikrina geresnį pritaikymą įvairių patiekalų gaminime. Be kepimo aliejaus sunku įsivaizduoti įvairius ir skanius mūsų patiekalus. Kadangi mes jį vartojame kasdien, vienokia ar kitokia forma, labai svarbu žinoti, kokio tipo maistinį aliejų vartojate. Šiuo metu rinkoje yra daugybė maistinių aliejų rūšių, pvz., sezamo aliejus, kanapių aliejus, alyvuogių aliejus, linų sėmenų aliejus, moliūgų aliejus ir kt.
Be aliejaus, dažnai virtuvėse yra naudojamas actas. Dauguma žmonių galvoja apie actą, kaip salotų padažų ir marinatų sudedamąją dalį, pagardą, suteikiantį išskirtinį skonį. Retesniais atvejais actu pasikliaujama kaip ingredientu sveikatai gerinti. Actas yra itin dažnai namuose naudojama priemonė valymo metu. Dėl ganėtinai stiprių rūgštinių savybių, actas padeda nuvalyti nešvarumus, puikiai padeda atkimšti užsikimšusią kanalizaciją. Dėl tokių skirtingų panaudojimo metodų, pasaulyje atsirado kelios acto rūšys: maistinis actas, obuolių sidro actas, baltojo vyno actas, raudonojo vyno actas ir kt.
Įsigykite jums tinkamiausius aliejus, actus iš mūsų asortimento ir gaminkite tinkamai termiškai apdorotą bei paskanintą maistą ar net naudokite juos buityje!