Prekių katalogas

  • Konservuoti žalieji žirneliai SUNTAT, 400 g

    Kodas: 869080440871
    Barkodas: 8690804408717
    Kaina 0.69
    1  Sutaupykite 0.31
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Gamintojas
    SUNTAT
  • Prekės aprašymas:

    Konservuoti žalieji žirneliai SUNTAT, 400 g
    Svoris: 400g (grynasis svoris: 240g)
    Sudedamosios dalys: žalieji žirneliai, vanduo,druska.
    100g produkto energinė, maistinė vertė:
    Energinė vertė: 304 kJ / 72 kcal
    Riebalai: <0,5 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0 g)
    Angliavandeniai: 11 g (iš jų cukrų: 0 g)
    Skaidulinės medžiagos: 4,1 g
    Baltymai: 4,8 g;
    Druska: 0,48 g
    Platintojas: UAB "Delnora" Gariūnų g. 56, LT-02300, Vilnius, tel.: +370 69 851 527, www.eastanbul.lt
    Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve.
    Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės.
    Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės.
    Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.

    Dažnam lietuviui atsakymas į klausimą kaip auginti žirnius yra tikrai aiškus. Sezono metu mėgstame juos auginti savo daržuose. Šis augalas turi tokias gilias auginimo tradicijas, kad net yra pagrindo manyti, jog dar akmens amžiuje mažosios Azijos gyventojai pradėjo žirnelius vartoti maistui. Į Europą jie atkeliavo vėlai. O šiais laikais daugiausiai yra verdami bei konservuojami tam, kad galėtume mėgautis jų skoniu visus metus. Konservuoti žalieji žirneliai atvežami tiesiai iš Viduržemio jūros pakrantės. Ten auginami ir brandinami kaitrioje saulėje. SUNTAT - šeimos verslas, kuris sukurtas iš meilės tradicinei Turkijos bei Viduržemio jūros pakrantės maisto kultūrai. SUNTAT veikia nuo 1986 metų ir pasaulyje yra žinoma, kaip aukštos klasės maisto produktus tiekianti įmonė daugiau nei 50 šalių. Vartojimas: Šie konservuoti žirniai - puikiai tinkamas garnyras prie praktiškai bet kokio maisto. Jie naudojami tiek su mėsa, tiek su žuvimi. Tad bus idealiai tinkami naudoti kaip garnyras prie lašišos ar garnyras prie vištienos. Salotos taip pat dažnai neapsieina be šio ingrediento. Troškiniai, sriubos, įvairūs apkepų receptai neretai kaip vieną iš ingredientų nurodo žaliuosius žirnelius. Nebijokite išbandyti ir naudokite juos kasdien!