SUNTAT Marinuoti kaparėliai

Produkto kodas: 8690804362408
Grynasis kiekis: 205g
Tiekėjas: SUNTAT

1.69 

Kilmė:

Dygliuotasis kaparis – iš Viduržemio jūros regiono kildinamas augalas. Šis augalas yra visiškai nereiklus gamtinėms sąlygoms, lengvai išgyvena vietose, kuriose drėgmės nėra daug, tad auga tarp uolų ir akmenų. Kaparėlis yra valgomas kapario vaisius, nuo senų laikų naudojamas maistui pagardinti. Tiesa, tik nuskintas kaparėlis turi labai kartų ir aštrų poskonį, tad juos būtina specialiai apdoroti.

“SUNTAT” kaparėliai yra paruošti vienu iš galimų kaparėlių apdorojimo būdu – marinavimu. Taip pat, populiaru kaparėlius sūdyti, o mažiau papilitęs paruošimo būdas yra džiovinimas. Tamsiai žalios spalvos marinuoti kaparėliai yra išraiškingo aitraus skonio, rūgščiai sūrūs, tad kažkiek primena garstyčias ar aštresnio poskonio alyvuoges. Virtuvėje kaparėliai yra labai plačiai naudojami, būtent dėl savo išraiškingų skonio savybių.

Vartojimas:

Kaparėlis puikiai tinka su lašiša, tunu, kitais žuvies patiekalais, vištiena, aviena ir miltiniais produktais. Universalumą išduoda šio augalo pritaikymas salotose ar įvairiausiuose padažuose (ypač su pomidorais). Italai kaparėlį tradiciškai beria ant karpačo. Ispanai, pateikia su kelių rūšių sūriais ir vytinta mėsa. Kaip prieskonis kaparėlis beriamas ant picos, keptų baklažanų ar net įmaišomas į varškę. Suntat marinuoti kaparėliai įneš naujų, nepažįstamų, bet labai malonių skonių į jūsų virtuvę.

Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės. Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.