Prekių katalogas

Makaronai AL DENTE fussili, 400 g

  • Kraunamos nuotraukos

    Makaronai AL DENTE fussili, 400 g

    Kodas: 590145600735
    Prekės ženklas
    Al Dente
    Grynasis kiekis
    400g
  • Al Dente“ makaronai pagaminti iš aukščiausios kokybės kietųjų kviečių. Solidi gaminio pakuotė ir tiekėjo garantuojama kokybė leidžia mėgautis puikiu gaminiu už prieinamą kainą. Makaronai - standartiškai miltinis maisto produktas dominuojantis šiandienos žmogaus mitybos racione. Makaronų pradininkais skelbiasi tiek italai, tiek kinai, tiek arabų tautos. Klajojant po kulinarines virtuves aptinkamos labai įvairios makaronų rūšys ir gaminimo būdai. Visgi standartiškai žinomi du pagrindiniai tipai: lakštiniai ir pasta. Lakštiniai yra rytietiškas produktas, kilęs iš Azijos. Šie makaronai gaminami iš labai įvairių miltų, o dažniausiai patiekiami kartu su daržovėmis, mėsa, sriuba ar padažais. Tuo tarpu pasta makaronai yra geriau pažįstami Europos virtuvei. Kaip ir numanoma, šios rūšies makaronų tėvynė yra Italija. Skirtingai nei lakštiniai, pasta makaronai dažniausiai gaminami tik iš kvietinių miltų, o išskirtinumas randamas šių makaronų formose. Al Dente yra itališkas makaronų ar ryžių paruošimo būdas, referuojantis į precizišką virimo procedūrą ir konsistencijos išlaikymą. "Al Dente" itališki makaronai yra pasta rūšies fussili makaronai pagaminti iš aukščiausios kokybės kietųjų kviečių. Solidi gaminio pakuotė ir tiekėjo garantuojama kokybė leidžia mėgautis puikiu gaminiu. Vartojimas: Produkto pavadinimas išduoda - makaronų nepervirkite jei norite tikro itališko skonio. Užvirkite vandenį, pasūdykite ir ipilkite šaukštelį augalinio aliejaus. Į verdantį vandenį suberkite makaronus, sumažinkite ugnį ir virkite 4-6 min. Išvirus, makaronus nusunkite ir perpilkite šaltu vandeniu. Sudėtis: Paprastųjų kviečių miltai, kviečių miltai, kietųjų kviečių miltai (manų kruopos), vanduo. Paruošimo būdas: užvirinti vandenį, pasūdyti ir įpilti kelis lašus augalinio aliejaus, šia proporcija : 1l vandens 100g makaronų. Į verdantį vandenį lėtai suberti makaronus ir toliau virti. Virti ant mažos kaitros 4-8 min, priklausomai nuo formos, kartkartėmis maišant. Išvirus, nusunkti makaronus, perpilti vandeniu ir pateikti. Sudedamosios dalys: paprastųjų kviečių miltai, kviečių miltai, kietųjų kviečių miltai (manų kruopos), vanduo. Kilmės šalis: Europos Sąjunga Grynasis kiekis: 400g Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, tamsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C. Sudėtyje yra GLITIMO turinčių JAVŲ. Energinė ir maistinė vertė: 100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 1514 kJ / 357 kcal. Riebalai: 2,3g, Iš kurių: Sočiųjų riebalų rūgščių: 0,3g Angliavandeniai: 79g Iš kurių cukrų: 0,6g Skaidulinės medžiagos: 2,8g Baltymai: 7,1g Druska: 0,01g Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės. Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.