Prekių katalogas

Ketaus keptuve blynams 22×2,5 cm su nuimama medine rankena | T220-25

  • Ketaus keptuve blynams 22×2,5 cm su nuimama medine rankena | T220-25

    Kodas: 599905676111
    Barkodas: 4823082534371
    Gamintojas
    Maysternya
    Kilmės šalis
    Ukraina
  • Ketaus keptuvė blynams „Maysternya“

    Ketaus keptuvė blynams - Modelis: T220-25

    Keptuvė pagaminta iš aukštos kokybės ketaus;
    Rankena medinė;
    Keptuvės skersmuo 22 cm;
    Keptuvės gylis: 2,5 cm;
    Tinka visoms viryklėms: dujinėms, keramikinėms, indukcinėms, elekrinėms.
    Ketaus keptuvės ir puodai yra ilgaamžiai, patvarūs, o jų paviršius išlaiko vienodą temperatūrą. Be to, tinkamai naudojamas ketaus indas gali tarnauti amžinai, todėl juos galima perduoti iš kartos į kartą. Investuoti į ketaus indus – protingas pasirinkimas. Keptuvės ir puodai iš yra skirti visų tipų viryklėms, įskaitant keramines ir indukcines. Ketaus puodai ir keptuvės išlaiko nepakitusią formą ir turi nepriekaištingą paviršių.

    Ketaus blynų keptuvė yra klasika!

    Jei norite savo virtuvę papildyti keptuve, kurį tarnaus dešimtmečius, tada geriausias variantas yra ketaus keptuvė.

    Ketaus keptuvės buvo populiarios nuo seniausių laikų ir populiarios iki šių dienų.

    Natūralios ketaus virtuvės indų savybės yra gerai žinomos.

    Ir, be abėjo, visi žino, kokie geri yra blynai ketaus keptuvėje!

    Profesionalūs virėjai savo darbe dažnai naudoja ketaus indus.
    Ketaus keptuvė yra patogi, nes ji leidžia naudoti metalinius priedus,
    Ketaus būdingas išskirtinis atsparumas dilimui ir praktiškai nėra deformacijos.
    Ketaus keptuvę labai lengva valyti.
    Laikantis eksploatavimo taisyklių, ketaus indų tarnavimo laikas beveik neribotas.
    Ketaus keptuvės trūkumai yra jos polinkis rūdyti nuo vandens.

    Po plovimo turėtumėte greitai išdžiovinti ketaus indus ir sutepti aliejumi.

    Ketaus keptuvė blynams

    Tarp visų įmantrių ir naujų receptų, visad galima atsiminti ir tokius paprastus, kaip blynai!

    Visgi, kaip iškepti tobulus lietinius? Arba bet kokius blynus apskritai – miltinius, bulvinius, amerikietiškus pancakes, sklindžius, varškėčius, žemaičių blynus ir visus kitus, apvalius ir nebūtinai.

    Receptų begalė, tačiau visi žino, kad geriausiai jie kepa nelipnios dangos keptuvėje, kuri išyla tolygiai.

    Naudojant minimalų aliejaus kiekį, jie būna švelnūs ir tuomet juos galima pagardinti įvairiausiais pagardais, neapsisunkinant.

    Niekam nepaslaptis – geriausi blynai būna net ne aliejuje kepti, o į jų tešlą įmaišius šiek tiek lydyto sviesto ir kepant sausoje keptuvėje ant nedidelės ugnies.

    Pasirinkus ekologiško ir šimtaprocentinio ketaus keptuvę – būsite užtikrinti, kad ji šyla tolygiai, atlaiko metalines menteles ar šaukštelius ir, svarbiausia, neišskiria jokių nuodingų medžiagų. Jokių mangano junginių, kadmio druskų ar kitų kenksmingų metalų.