Prekių katalogas

Bambukinės lazdelės AJI, 10 porų

  • Kraunamos nuotraukos

    Bambukinės lazdelės AJI, 10 porų

    Kodas: 694907840000
    Prekės ženklas
    Aji
  • Vienkartinės bambukinės lazdelės popieriniame vokelyje. Lazdelės skirtos Azijos virtuvės patiekalams valgyti. Yra manoma, jog bambukinės valgymo lazdelės yra išrastos Kinijoje, maždaug prieš 3 - 5tūkst. metų. Vėliau jos išplito ir kitose šalyse, tokiuose kaip Japonija, Vietnamas, Laosas, Mianmaras. Kinai lazdeles, skirtingai nei vakaruose, naudoja maisto valgymui vietoj peilio ir šakutės, kadangi kinų virtuvės maistas iš anksto būna tinkamai supjaustomas, tad valgio metu maisto jie nepjausto ir nesmeigia. Senovėje bambukinės lazdelės buvo vadinamos džu. Tuometiniai senovės Kinijos gyventojai maistą gamindavo giliuose induose ir valgydavo tiesiai iš jų. Kadangi jiems nebuvo patogu naudotis šaukštu, jie naudodavo dvi medžio šakeles ruoš maistą karštame vandenyje. AJI Bambukinės lazdelės nėra jautrios temperatūrai bei gerai sulaiko maistą, todėl yra patogios naudoti. Iš bambuko dažniausiai gaminamos maisto ruošimo ir vienkartinės valgymo lazdelės. Valgant azijietišką maistą lazdelėmis yra naudinga žinoti etiketo taisykles: - Nesmeikite lazdelių į maistą. - Nerodykite lazdelėmis į kitą žmogų, taip parodoma nepagarba šalia sėdintiems žmonėms. - Nemaišykite ir neišrankiokite norimų maisto gabaliukų. Tai laikytina nemandagiu ir nehigienišku elgesiu. - Nebelskite lazdelėmis į indo kraštą ar į stalą. - Baigę valgyti padėkite lazdeles ant indo viršaus, o darydami pertrauką valgio metu, lazdeles padėkite šalia indo. Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties. Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.