Prekių katalogas

Raudonojo kario pasta KANOKWAN, 50 g

  • Raudonojo kario pasta KANOKWAN, 50 g

    Kodas: 885874480006
    Barkodas: 8858744800064
    Gamintojas
    Kanokwan
  • Prekės aprašymas:

    Raudonojo kario pasta KANOKWAN, 50 g
    Svoris: 50 g
    Sudedamosios dalys: aitriosios paprikos 35%, citrinžolė 25%, imbierinė šaknis (galanga) 10%, česnakas 8%, druska 9%, askaloninis svogūnas 8%, kaffir laimas 4%, malti kmynai 1%.
    Platintojas: UAB "Delnora" Gariūnų g. 56, LT-02300, Vilnius, tel.: +370 69 851 527, www.eastanbul.lt

    Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
    Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės.
    Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės.
    Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.

    Šiai dienai Indijoje galima rasti apie milijoną skirtingų kario rūšių. Prieskonių mišinys karis yra gaminamas daugiausiai iš ciberžolės šaknų. Pati ciberžolė turi ypatingą aromatą. Būtent dėl šio ingrediento prieskonis yra specifinės spalvos ir kvapo, jis pagardina galybę patiekalų įvairiose pasaulio virtuvėse. Indiški patiekalai dažnai pasižymi kariu, kaip vienu iš pagrindinių ingredientų. Khari Indijoje reiškia padažas, o kario prieskoniai buvo sukurti pačių britų, kurie tam, kad parvežtų namo tradicinį Indijos virtuvės skonį, turėjo rasti išeitį, kaip tai padaryti nenaudojant šviežių produktų, kurie buvo populiarūs šalyje. Karis gali būti įvairių spalvų, ji skiriasi nuo ingredientų, kurie buvo naudoti gaminant mišinį. Kario pasta parduodama 50 gramų pakuotėje, tad jos užteks vienam kartui, 2-5 porcijoms. Priklausomai nuo to, kokį patiekalą planuojate gaminti. "Kanokwan" prekinis ženklas pasižymi aukšta kokybe ir per daugiau, nei 30 įmonės gyvavimo metų yra pelnęs pasitikėjimą visame pasaulyje. Ši įmonė tiekia tik autentiškus produktus, gaminamus remiantis senosiomis tradicijomis. Vartojimas. Raudona kario pasta puikiai tinka padažams gaminti, kurie gali būti vartojami tiek su įvairiomis kruopomis, tiek ir su daržovėmis. Troškiniai gali būti pagardinti šiuo prieskoniu. Taip pat ir egzotiškesni patiekalai, kaip jūros gėrybės ar krevečių sriuba. O jeigu norite patirti, ką reiškia tikra indiška virtuvė, nebijokite kario dėti į kruopas ar ryžius bei miksuoti su daržovėmis.