Prekių katalogas

Žaliojo kario pasta KANOKWAN, 50 g

  • Žaliojo kario pasta KANOKWAN, 50 g

    Kodas: 885874480001
    Barkodas: 8858744800019
    Gamintojas
    Kanokwan
  • Prekės aprašymas:

    Žaliojo kario pasta KANOKWAN, 50 g
    Svoris: 50 g
    Sudedamosios dalys: Chili, Lemongrass, Garlic, Salt, Shallot, Galangal, Kaffir Lime Peel, Cumin Powder.

    Platintojas: UAB "Delnora" Gariūnų g. 56, LT-02300, Vilnius, tel.: +370 69 851 527, www.eastanbul.lt
    
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Po atidarymo lakyti šaldytuve. 
    Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės.

    Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės.

    Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.

    Žaliasis karis - viena iš daugelio kario rūšių, kuri yra kildinama iš Centrinio Tailando. Daugelis žino karį kaip prieskonį, reprezentuojantį Indijos maisto kultūrą. Visgi žaliasis karis, Europai yra kiek mažiau pažįstamas. Šios rūšies pagrindinis ingredientas - žalieji čili pipirai, būtent dėl jų produktas ir įgauna sodriai žalią spalvą. Nors žaliasis karis yra ganėtinai aštrus, visgi geriau savo aitriu skoniu yra žinomas tradicinis raudonas karis. Žaliojo kario pasta yra gaminama smulkintuve, kartu trinant žaliuosius čili pipirus, svogūnus, česnaką, Siamo imbierą, citrinžolę, citrinos žievę, kalendrą, kmynų sėklas, baltųjų pipirų grūdus, krevečių pastą ir druską. Nenuostabu, kad recepte esantys egzotiški maisto produktai ypač apsunkina šios pastos gamybą namų sąlygomis. "Kanokwan" žaliojo kario pasta yra tailandietiškas produktas, tad be didesnių pastangų pajusite autentišką Rytų skonį. 50 g. pakuotė puikiai tiks eksperimentavimui namuose.

    Vartojimas: Žalioji pasta yra mažiau aštri, tad patiks tiems, kuriems tradicinis raudonasis karis yra per daug stipraus skonio. Produktas taps nepamainomu pagalbininku gaminant Azijos virtuvės mėsos patiekalus, žuvį ar daržoves. Apkepkite vištieną, kartu įmaišykite pastą, kokosų pieną ir turėsite skonio kupiną patiekalą, kurį pagardins aštrus tailandietiškas padažas. Kad patiekalas taptų dar turtingesnis, rekomenduojama įmaišyti įvairiausių apkeptų daržovių.