Prekių katalogas

Tortilijos 30cm (18vnt.) SUNTAT, 1800 g

  • Tortilijos 30cm (18vnt.) SUNTAT, 1800 g

    Kodas: 869080434897
    Barkodas: 8690804348976
  • Prekės aprašymas:

    Tortilijos 30cm (18vnt.) SUNTAT, 1800 g
    Svoris: 1800 g.
    Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai (60%), vanduo, augaliniai aliejai (palmių, rapsų) įvairiomis proporcijomis, iš dalies hidrinti augaliniai riebalai (palmių), drėkiklis (glicerinas), kepimo mišinys [gliukozė, druska, tešlos kildymo medžiagos(dinatrio difosfatas, natrio bikarbonatas), emulsiklis (mono ir digliceridų riebalų rūgštys) (augalinis), rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (obuolių rūgštis, citrinų rūgštis), stabilizatorius (ksantanas), konservantai (kalcio propionatas, kalio sorbatas)].
    Mūsų produktuose nėra gyvulinių riebalų. Supakuota apsaugotoje aplinkoje.
    100g produkto energinė, maistinė vertė:
    Energetinė vertė: 1249 kJ / 296 kcal
    Riebalai: 5,9 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 1,1 g)
    Angliavandeniai: 51 g (iš jų cukrų: 4,7g)
    Baltymai: 7,9 g
    Druska: 1,1 g
    Platintojas: UAB "Delnora" Gariūnų g. 56, LT-02300, Vilnius, tel.: +370 69 851 527, www.eastanbul.lt
    Laikymo sąlygos : laikyti kambario temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve, sunaudoti per 3 dienas.
    Dėmėsio: šildyti mikrobangų krosnelėje prie 600 W galios 20 sekundžių.
    Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės.
    Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės.
    Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.

    Tortilijos - vienas iš Pietų Amerikos virtuvės simbolių. Tai gilias tradicijas turintis produktas, mat pirmosios tortilijos buvo gaminamos jau 500 metų pr. Kr. Dažniausiai jos yra iš kukurūzų arba kvietinių miltų. Kvietinės tortilijos kilusios iš šiaurinių Meksikos regionų, kur jos yra plačiai naudojamos daugelyje kasdienių patiekalų. Neretai tortilijos yra lyginamos su lavašu ir gana dažnai iškyla klausimas: kuo lavašas skiriasi nuo tortilijos? Atsakymas į šį klausimą yra subtilus. Lavašas yra kilęs iš Artimųjų Rytų regiono ir paprastai yra naudojamas kaip duonos pakaitalas, o tortilijos yra Pietų Amerikos produktas ir dažniausiai yra susukamos, ar perlenkiamos bei valgomos su įdaru. "SUNTAT" - tradicinių Turkijos ir Viduržemio jūros regiono virtuvių įkvėptas šeimos verslas, daugelyje šalių žinomas kaip aukštą kvalifikaciją turintis ir kokybę garantuojantis gamintojas. Receptai pasižymi intensyviu aromatu bei autentišku skoniu, kuris išgaunamas naudojant tik aukščiausios kokybės produktus. Vartojimas: Receptai su tortilija būna įvairiausi, bet dažniausiai jie yra paprasto principo: keptos mėsos ar daržovių įdaras vyniojamas į paskrudintą tortiliją. Didesnės, 30cm tortilijos leis sukurti sotesnius patiekalus ir puikiai tiks Meksikietiškos virtuvės mėgėjams. Tortilija su lašiša ar faršu kaip reikiant užpildys skrandį ir nuramins alkio jausmą. Tuo tarpu tortilija su vištiena ar daržovėmis puikiai tiks lengviems pietums. Nesvarbu pagal kokį receptą gaminsite, patiekalai su tortilija tikrai paliks įspūdį ir paįvairins mitybos racioną.