Prekių katalogas

  • Ryžių miltai SUNTAT, 200 g

    Kodas: 869080400350
    Barkodas: 8690804003509
    Gamintojas
    SUNTAT
    Kilmės šalis
    Turkija
  • Prekės aprašymas:

    Ryžių miltai SUNTAT, 200 g
    Kiekis: 200 g
    100g produkto energinė, maistinė vertė:
    Energinė vertė: 1502 kJ / 354 kcal
    Baltymai: 6,5 g
    Angliavandeniai: 79 g
    Riebalai: 1 g
    Platintojas: UAB "Delnora" Gariūnų g. 56, LT-02300, Vilnius, tel.: +370 69 851 527, www.eastanbul.lt
    Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.
    Geriausia iki: žr. ant pakuotės.
    Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės.
    Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.
    Ryžių miltai yra išgaunami iš smulkiai sumaltų ryžių kruopų. Jie populiarūs Rytų virtuvės skoniuose, naudojant tiek kulinariniams kepiniams, tiek konditeriniams skanėstams. Šie miltai puikiai tinka kaip įprastų miltų pakaitalas tiems, kurie netoleruoja glitimo. Ryžių miltų kepiniai pasižymi traškumu. SUNTAT Ryžių miltai - rinktinių ryžių kruopų miltų gaminys. Jų savybės kiek skiriasi nuo kvietinių miltų, todėl norintiems tik švelniai paįvairinti tradicinį kepinių skonį - maišykite miltus tarpusavyje. Azijos virtuvėje tai itin populiarus produktas, kurį verta išbandyti savo racione kiekvienam. SUNTAT prekinis ženklas pasižymi aukštos kokybės produkcija. Tiekiami produktai savo kokybe sulaukia teigiamų atsiliepimų iš vartotojų.

    Vartojimas:
    Blynai: Didelio populiarumo yra susilaukę kepami ryžių miltų blynai be kiaušinių: 150 ml kefyro supilkite į didelį indą, tuomet atskirai išmaišykite 100 g ryžių miltų su puse šaukštelio kepimo miltelių, šaukštu cukraus bei žiupsneliu druskos. Sausus produktus supilkite į kefyrą ir išmaišykite (gaunasi tiršta masė). Į tešlą po truputį pilkite apie 50 ml vandens, kol tešla bus pustirštė. Kepkite mažus blynelius keptuvėje. Taip pat, ryžių miltai puikiai sugeria skysčius, todėl juos galima naudoti kaip tirštiklį saldiems ir pikantiškiems padažams, pudingams paruošti
    Pudingas: 35 g (4-5 šaukštus) ryžių miltų, 65 g (4-5 šaukštus) cukraus ir 500 ml pieno (2,5 stiklinės), nuolat maišant užvirinti ant vidutinės ugnies.