Prekių katalogas

  • Pomidorų pasta dvigubos konc. SUNTAT, 630 g

    Kodas: 869080436165
    Barkodas: 8690804361654
    Kaina 3.89
    Pirkite 2 vnt. ar daugiau po 2.19/vnt. Sutaupykite nuo 3.40 ar dar daugiau
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Gamintojas
    SUNTAT
  • Pomidorų pasta dvigubos koncentracijos SUNTAT

    Svoris: 630 g
    Sudedamosios dalys: pomidorai

.

    100 g produkto energinė, maistinė vertė:

    Energinė vertė: 331 kJ / 79 kcal

    Riebalai: 1 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0,5 g)

    Angliavandeniai: 12 g (iš kurių cukrų: 12 g)

    Baltymai: 4,8 g

    Druska: 0 g

    Kilmės šalis: Turkija

    Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

    Geriausia iki: žr. ant pakuotės.

    Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.

    Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės.

    Pomidoras - vienas populiariausių augalų pasaulyje, o ypač Lietuvoje. Daugiau dėmesio sulaukia tik bulvės, salotos ir svogūnai. Jis kildinamas iš Pietų Amerikos. Mūsų daržuose šis vaisius auga tik tam tikru sezono metu. Tikriausiai ne vienas nustemba perskaitęs, jog šis augalas yra žinomas kaip vaisius, o ne daržovė. Kasdienio pomidoro vartojimo būdų šis linksmas faktas nekeičia, kadangi jo skonis tikrai labiau primena daržovę nei vaisių. Vienas iš geriausiai žinomų apdorojimo būdų yra pomidorų konservavimas. Pasitelkiant šį metodą pomidorai yra termiškai apdorojami ir sandariai uždaromi, taip suteikiant jiems ilgaamžiškumą. Taikant konservavimo metodą gaminama SUNTAT" pomidorų pasta. Ji yra dvigubos koncentracijos, tad autentiškų skonių mėgėjams produktas yra vienas iš mėgstamiausių. Pasta parduodama 800 gramų pakuotėje. Didesnio kiekio vaisiai yra tinkami kaip produktai restoranams. SUNTAT - šeimos verslas, veikiantis jau daugiau, nei 30 metų. Įmonė sukurta iš meilės tradicinei Turkijos bei Viduržemio jūros pakrantės maisto kultūrai. Pasaulyje gerai žinoma, kaip aukštos klasės produktus tiekianti įmonė.

    Vartojimas. Pasta iš pomidorų gali būti naudojama praktiškai bet kokios pasaulio virtuvės patiekaluose. Nuo tradicinės itališkos picos padažo gamybos, iki lietuviškos, trintos pomidorų sriubos. Pastos skonis originalus, tad Jums reikės tiesiog pagardinti tyrę mėgstamais prieskoniais.