Prekių katalogas

Marinuoti jalapenai (Chalapos paprikos) smulk. SUNTAT, 640 g

  • Marinuoti jalapenai (Chalapos paprikos) smulk. SUNTAT, 640 g

    Kodas: 869080436090
    Barkodas: 8690804360909
    Gamintojas
    SUNTAT
    Kilmės šalis
    Turkija
  • Prekės aprašymas:

    Marinuoti jalapenai (Chalapos paprikos) smulkinti SUNTAT,
    Talpa: 640 g

    Sudedamosios dalys: Chalapos paprikos, vanduo, druska, actas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis E330), kietiklis (kalcio chloridas E509), konservantai (kalio sorbatas E202, natrio benzoatas E211), dažiklis (riboflavinas E101).

    100g produkto energinė, maistinė vertė
    Energinė vertė: 77 kJ / 19 kcal
    Angliavandeniai: 0,8 g (iš kurių cukrų 0,8 g)
    Riebalai: 0,2 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0,1 g)
    Baltymai: 0,3 g;
    Druska: 6 g 

    
Laikyti vėsioje
 ir sausoje vietoje.
    Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės.
    Platintojas: UAB "Delnora" Gariūnų g. 56, LT-02300, Vilnius, tel.: +370 69 851
    
Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.
Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės.

    Raudonieji pipirai - dar žinomi kaip aitrieji pipirai, kurie priklauso gausiai prieskonių grupei. Aitrieji čili pipirai yra kilę iš Meksikos, bet savo naudojimu išplitę po visą pasaulį. 1912 metais pipirų aštrumui matuoti pritaikytas ir specialus matmuo - Skovilio skalė. Yra begalės įvairių raudonųjų pipirų rūšių, varijuojančių savo aštrumu. Būtent dėl unikalių skonio savybių, šie augalai turi tokį globalų pripažinimą. Vienas iš populiariausių aitriųjų pipirų yra jalapenas (Chalapos paprika). Jalapenai dažniausiai skinami pasiekę sodrią žalią spalvą, nors kartais leidžiama pastariesiems bręsti ir pasiekti geltoną, oranžinę ar raudoną spalvas. Jalapeno spalvų gama gali išduoti ir šios paprikos aštrumą: raudonus jalapenus klasifikuojant kaip aštresnius nei žalius ar oranžinius. "SUNTAT" marinuoti smulkinti jalapenai - 640 g. stiklainyje pateiktos sultingos aitrios paprikos puikiai tinkančios mėgstantiems aštresnius produktus. Kaip ir įprasta vartotojui, "SUNTAT" jalapenus pateikia jau patogiai smulkintus, tad naudojant jalapeną kaip ingredientą nereikės papildomai triūsti virtuvėje. Vartojimas: Jalapeno pipirai yra labai populiarus įvairių kultūrų virtuvėse. Be aitriųjų pipirų neapsieina picos receptai, ir kiti miltiniai produktai, kuriems pipirai suteikia aštrumo. Taip pat aštrūs patiekalai, troškiniai ir sriubos užtikrins gerą terpę jalapenams atsikleisti ir praturtinti pastaruosius. Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės. Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.