Prekių katalogas

Marinuoti agurkėliai Kornišonai SUNTAT, 680 g

  • Marinuoti agurkėliai Kornišonai SUNTAT, 680 g

    Kodas: 869080433153
    Barkodas: 8690804331534
    Gamintojas
    SUNTAT
    Kilmės šalis
    Turkija
  • Kilmė: Kornišonai - iš prancūziško žodžio "cornichon" kilęs marinuotų, mažų bei ypač traškių agurkų pavadinimas. Visgi, kornišonai nėra atskira agurkų rūšis ir yra galimi pagaminti iš įprastų trumpavaisių agurkų rūšių, tik skinami, kai užauga iki 5-7 cm ilgio. Marinavimo proceso pradžioje, agurkai laikomi druskoje, kiek vėliau acte, kuris yra užverdamas, ataušinamas ir galiausiai sandariai uždaromas. Marinatui naudoji įvarūs papildomi produktai, kaip česnakas, paprika ar kiti išraiškingą skonį turintis ingredientai. Marinuoti agurkėliai ir jų receptūra plačiai išplito po pasaulį ir yra randami beveik visose virtuvėse. SUNTAT marinuoti agurkėliai - Viduržemio jūros regiono produktas, 680 g stiklinėje taroje. Vidutinis pakuotės tūris idealiai tinka ir individualiam vartojimui ir restoranams. Suntat agurkėliai traškūs ir sultingi, tad puikiai tinka tiek vartoti vieni kaip užkandis, tiek salotoms pagardinti ar kaip papildomas ingredientas į kitus receptus. Vartojimas: Iš Prancūzijos kilę marinuoti agurkėliai, turintys saldžiai sūrų poskonį, tradiciškai Europoje vartojami kaip garnyras praturtinantis išraiškingus mėsos patiekalus. Marinuoti agurkėliai net yra naudojami tradiciniam prancūziškam "Charcuti?re" padažui gaminti, orientuotam į kepsnių pagardinimą. Žinoma, kornišonai labai populiarūs valgyti ir vieni, kaip užkanda. Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės. Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.

    Sudedamos dalys: Agurkai kornišonai, vanduo, druska, actas, česnakai, prieskoniai, stabilizatorius (kalcio chloridas E509).

    Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.
    Geriausia iki: žr. ant pakuotės.

    100g produkto energinė, maistinė vertė
    Energinė vertė: 57 kJ / 14 kcal
    Angliavandeniai: 1,1 g (iš jų cukrų: 0,7g)
    Baltymai: 0,6g
    Druska: 3g  

    Kilmės šalis: Turkija