Filo tešlos lakštai BAKLAVAI SUNTAT, 470 g
Filo tešlos lakštai BAKLAVAI SUNTAT, 470 g
Kodas: 869080402770GamintojasSUNTATKilmės šalisTurkija-
Filo tešlos lakštai BAKLAVAI SUNTAT
Svoris: 470 g
Sudedamosios dalys: KVIETINIAI MILTAI, kukurūzų krakmolas, vanduo, druska, konservantas (kalio sorbatas E202).Platintojas: UAB "Delnora" Gariūnų g. 56, LT-02300, Vilnius, tel.: +370 69 851 527, www.eastanbul.lt
Laikyti +4°C - +6°C temperatūroje.
DĖMĖSIO! Trumpo galiojimo laiko produktas! Atplėšus pakuotę prieš gaminant leisti išsivėsti apie 5 minutes.
Tinka vartoti iki: žiūrėti ant pakuotės.
Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės.
Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.Tradicinio turkiško deserto “Baklava” paruošimas: 250 g tešlos lakštų suklojame į riebalais išteptą skardą, užbarstome smulkintus riešutus, suklojame likusius tešlos lakštus. Supjaustome ~3x4 cm dydžio gabalėliais, palaistome stipriai įkaitintais riebalais (riebalai jokiais būdais negali būti tik pašildyti), kepimo skardą dedame į įkaitintą iki 180ºC temperatūros orkaitę. Kepame kol viršus įgaus aukso spalvą (40-45 min). Ištraukus iš orkaitės paliekame atvėsti. Sirupo paruošimas: 3 stiklines cukraus pudros sumaišyti su 2,5 stiklinės vandens ir 4-5 lašais citrinų sulčių. Virinti kol įgaus reikiamą konsistenciją.Sirupas nukeliamas nuo viryklės, paliekamas atvėsti,tada supilamas ant atvėsusių iškeptų tešloslakštų. Paliekame susigerti. Skanaus!
Paruošimo būdas: 500 g tešlos lakštų, 500 g graikinių riešutų arba pistacijų, 3 stiklinės cukraus pudros, 375 g margarino, 2,5 stiklinės vandens, 4-5 lašai citrinų sulčių.
-
Kategorijos prekės