Filo tešlos lakštai BAKLAVAI SUNTAT, 470 g
Filo tešlos lakštai BAKLAVAI SUNTAT, 470 g
Kodas: 869080402770Kaina 2.89 €
Parduodama tik atsiimant parduotuvėje.Šią prekę turime sandėlyje.GamintojasSUNTAT
Kilmės šalisTurkija
-
Prekės aprašymas:
Filo tešlos lakštai BAKLAVAI SUNTAT, 470 g
Svoris: 470 g
Sudedamosios dalys: KVIETINIAI MILTAI, kukurūzų krakmolas, vanduo, druska, konservantas (kalio sorbatas E202).
Platintojas: UAB "Delnora" Gariūnų g. 56, LT-02300, Vilnius, tel.: +370 69 851 527, www.eastanbul.lt
Laikyti +4°C - +6°C temperatūroje.
DĖMĖSIO! Trumpo galiojimo laiko produktas! Atplėšus pakuotę prieš gaminant leisti išsivėsti apie 5 minutes.
Geriausia iki: žr. ant pakuotės.
Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės.
Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.Tradicinio turkiško deserto “Baklava” paruošimas: 250 g tešlos lakštų suklojame į riebalais išteptą skardą, užbarstome smulkintus riešutus, suklojame likusius tešlos lakštus. Supjaustome ~3x4 cm dydžio gabalėliais, palaistome stipriai įkaitintais riebalais (riebalai jokiais būdais negali būti tik pašildyti), kepimo skardą dedame į įkaitintą iki 180ºC temperatūros orkaitę. Kepame kol viršus įgaus aukso spalvą (40-45 min). Ištraukus iš orkaitės paliekame atvėsti. Sirupo paruošimas: 3 stiklines cukraus pudros sumaišyti su 2,5 stiklinės vandens ir 4-5 lašais citrinų sulčių. Virinti kol įgaus reikiamą konsistenciją.Sirupas nukeliamas nuo viryklės, paliekamas atvėsti,tada supilamas ant atvėsusių iškeptų tešloslakštų. Paliekame susigerti. Skanaus!
Paruošimo būdas: 500 g tešlos lakštų, 500 g graikinių riešutų arba pistacijų, 3 stiklinės cukraus pudros, 375 g margarino, 2,5 stiklinės vandens, 4-5 lašai citrinų sulčių.
-
Kategorijos prekės
SUNTAT Bulgariškas avies pieno sūrisKodas: 404032803538Filo tešlos suktinukai su sūriu SUNTAT, 400 gKodas: 869080432889Erzincan 'Kashkaval'' karvių pieno sūrisKodas: 404032803455