Prekių katalogas

  • Sojų padažas KIKKOMAN, 1 l

    Kodas: 871503511080
    Barkodas: 8715035110809
    Gamintojas
    Kikkoman
  • Sojų padažas - ko gero kiekvienoje azijietiškoje virtuvėje esantis ingredientas. Įdomu tai, jog nepaisant jo populiarumo, tradicinis padažo receptas visai paprastas: dažniausiai jis gaminamas iš fermentuotų sojos pupelių, skrudintų grūdų ir sūrymo. Šio lėto proceso dėka padažas įgauna sodrią, tamsią spalvą ir unikalų skonį. Japonijoje šis specifinis skonis turi net atskirą pavadinimą - umami. Tai unikalus, gana pikantiškas bei šiek tiek sūrokas skonis, kuris neretai sukelia asociacijas su kepta mėsa ar sultiniu. "Kikkoman"- ilgaamžis gamintojas, kuris puoselėja senas padažo gaminimo tradicijas. Šis sojų padažas yra gaminamas tik iš natūralių ingredientų, naudojant specialų fermentacijos procesą, kuris leidžia atsiskleisti geriausiam sojų padažo skoniui ir tekstūrai. Šiame padaže nėra dirbtinių dažiklių ar kvapiųjų medžiagų. Didesnė 1L talpa puikiai tiks HoReCa sektoriui ar tiesiog gaminant maistą dideliam žmonių kiekiui. Taip pat pravartu žinoti, jog šis padažas yra tinkamas veganams. Vartojimas: Šis padažas puikiaii įsigeria į kitus ingredientus ir persmelkia juos savo skoniu. To dėka galima paruošti tokius gardėsius, kaip kepta vištiena sojos padaže ar "stir fry" patiekalai. Be to, sojos padažas yra neatsiejama ryžių patiekalų bei suši suktinukų dalis.

    Sudedamosios dalys: vanduo, SOJŲ PUPELĖS, KVIEČIAI, druska.
    Maistinė vertė 100 ml: Energinė vertė 325 kJ/ 77 kcal, Riebalai 0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g; Angliavandeniai 3,2 g, iš kurių cukrų 0,6 g; Baltymai 10 g, Druska 16,9 g.
    Platintojas: UAB "Delnora" Gariūnų g. 56, LT-02300, Vilnius, tel.: +370 69 851 527, www.eastanbul.lt

    Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

    Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės.
    
Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės.
    Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.