Turkiškos arbatos CAYKUR rinkinys Nr.1, 600 g
Turkiškos arbatos CAYKUR rinkinys Nr.1, 600 g
Kodas: 123456787GamintojasCaykurKilmės šalisTurkija-
Turkiška juodoji arbata ''CAYKUR CAY ALTINBAS'', 200 g
Svoris: 200 g
Sudedamosios dalys: 100% juodosios arbatos lapeliai.
100 g. produkto energetinė vertė – 4KJ/1kcalTurkiška juodoji arbata ''CAYKUR CAY TIREBOLU 42 NO'', 200 g
Svoris: 200 g
Sudedamosios dalys: 100% juodosios arbatos lapeliai.
100 g. produkto energetinė vertė – 4KJ/1kcalTurkiška juodoji arbata ''CAYKUR FILIZ'', 200 g
Svoris: 200 g
Sudedamosios dalys: 100% juodosios arbatos lapeliai.
100 g. produkto energetinė vertė – 4KJ/1kcal
Platintojas: UAB "Delnora" Gariūnų g. 56, LT-02300, Vilnius, tel.: +370 69 851 527, www.eastanbul.lt
Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės.
Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės.
Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.
"Du lapeliai ir pumpuras“ – ši speciali taisyklė galioja Altinbaş arbatai, kai naudojamas tik arbatkrūmio pumpuras ir du jauniausi lapeliai. Altinbaş arbata turi savitą skonį, o jos aromatas ir skonis atsiskleidžia vos tik pradėjus ją ruošti.
Viena populiariausių arbatų: Filiz Çay. Tik patys gležniausi, jauniausi arbatos augalo lapai atrenkami ir kruopščiai apdorojami, kad būtų galima naudoti šioje arbatoje. Jame nėra priedų ir jis tinka bet kokiai progai. Arbatos gėrėjams suteiks gerą savijautą pagal šūkį „kur arbata, ten džiaugsmas“.
Prisilaikantis arbatos gaminimo tradicijų, arbatos gamybai naudojamas geros kokybės vanduo. Kad išvirti tobulo skonio ir kvapo arbatą, reikia naudoti 1-2 šaukštelius arbatžolių 1 stikllinei vandens.
Turkiška tradicinė arbata verdama ‘dviejuose’ arbatinukuose. Pirmiausia užpilti arbatžoles užvirintu vandeniu ( apie 90 laipsnių) viršutiniame arbatinuke, tada apatinis arbatinukas su verdančiu vandeniu statomas ant labai silpnos ugnies, o arbatinukas su arbatžolėmis statomas ant viršaus. Taip paliekama kaisti 15 -20 minučių. Jei norite megautis tikruoju arbatos skoniu ir kvapu, rekomenduojame paruoštą arbatą išgerti pusvalandžio bėgyje.
-
Kategorijos prekės
AZERCAY CAYXANA Juodoji arbata su berg.Kodas: 476006210261Juodoji arbata aukščiausios r. AZERCAY, 100 gKodas: 476006210029Aromatizuota juodoji arbata TANAY SOHBET, 500 gKodas: 403248901200Juodoji Ceilono arbata SUNTAT, 500 gKodas: 869080400185Juodoji arbata "Alice Natur" SUNTAT, 500 gKodas: 869080402904Juodoji arbata su bergamote "Alice" SUNTAT, 500 gKodas: 869080402766