Prekių katalogas

  • Kraunamos nuotraukos

    Terijakio padažas AJI, 150 ml

    Kodas: 697060699679
    Prekės ženklas
    Aji
    Grynasis kiekis
    150g
  • Terijakio padažas (Teriyaki) - padažas galimai gimęs japonų virtuvėje, dėl kurio tikros kilmės nėra sutariama. Terminas "teriyaki" japonų kultūroje suprantamas, kaip grilyje kepti patiekalai, kurie patiekiami sojos, mirino (ryžių vynas), cukraus ir imbiero padaže. Būtent šis padažo komponentų mišinys ir yra mums žinomas terijakio padažo vardu. Šiaurės Amerikoje, terijakio terminas vartojamas apskritai visiems patiekalams, kurie ruošiami su panašiu padažu. "AJI" (liet. skonis) - pasaulyje gerai žinomas Rytų Azijos maisto produktų prekinis ženklas. "Aji" produktai yra autentiški iš Rytų Azijos atkeliavę skoniai. Vienas iš jų, terijakio padažas, kuris tikrai suras savo paskirtį kiekvieno kulinaro maisto produktų lentynoje. Aštrus bet ir tuo pačiu ir saldus terijakio padažas suteiks kitokį, Rytų Azijos skonį patiekalams. Vartojimas: Terijakio padažas dažniausiai vartojamas kaip marinatas arba glazūra mėsai, žuvies produktams. Geriausiai žinomos kombinacijos yra grilyje kepta vištiena arba wok makaronai su vištiena. JAV kultūroje dažnas burgerio receptas yra praturtinamas terijakio padažu. Sudedamosios dalys: cukrus (40%), vanduo (16,91%), SOJOS PUPELĖS (be GMO) (25%), KVIETINIAI miltai (8%), druska (10%), konservantas: kalio sorbatas (E202) (0,09%). Sudėtyje yra sojos ir glitimo turinčių produktų. Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje ir vengti tiesioginių saulės spindulių. Po atidarymo laikyti šaldytuve. Maistinė vertė 100 g: Energinė vertė 930 kJ/222 kcal, Riebalai 0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g; Angliavandeniai 52 g, iš kurių cukrų 40 g, Baltymai 3,2 g, Druska 13,05 g. Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės. Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.