Imbieras marinuotas baltas 1kg

Produkto kodas: 4316734087764
Grynasis kiekis: 1000g
Tiekėjas: SUSHI GARI

Atsiprašome, šiuo metu prekės neturime

4.46 

Kilmės šalis: Kinija

Kilmė:

Imbieras – nuo senų laikų tradicinėje medicinoje ir maiste naudojamas augalas, kilęs iš Kinijos. Šiandien Kinija yra antra pagal dydį imbiero tiekėja pasaulyje (19%), nusileidžianti tik Indijai (30%). Valgomoji šio augalo dalis yra imbiero šaknis, iš kurios išgaunami įvairūs valgomieji panaudojimo būdai.

“ITA-SAN” – autentiškų Rytų Azijos produktų prekinis ženklas. Vienas iš populiarių produktų – marinuota imbiero šaknis, dažniausiai pažįstami purpurinės arba baltos spalvos. Visgi, pati marinuoto imbiero spalva skoniui įtakos neturi, keičiasi tik estetika. Gana didelė prekės pakuotė puikiai tinka užkietėjusiems imbiero mėgėjams ar restoranams. Marinuotas imbieras lokalių Azijos gyventojų traktuojamas kaip gurmaniškas produktas. Aštrus ir sultingas šio augalo poskonis praturtina įvairiausius patiekalus. Šiandienos kultūroje marinuotas imbieras dar žinomas kaip sushi imbieras.

Vartojimas:

Be japoniško imbiero neatsiejami japoniški patiekalai, o ypač Sushi. Imbieras, kartu su japoniniu krienu (wasabi) yra tapęs neatskiriama Sushi dalimi. Apart jūros gėrybių japonai imbierą vartoja prie mėsos užkandžių, sriubų ar tradicinių makaronų. Imbieras šiems patiekalams suteikia malonų aštrumą. Įdomu, kad kartais imbieras yra pateikiamas kaip burnos ertmės gaiviklis, padedantis pasiruošti kitam patiekalui.

Sudedamosios dalys: imbieras, vanduo, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų rūgštis, acto rūgštis), konservantas (kalio sorbatas), aromato ir skonio stipriklis (mononatrio glutamatas), saldikliai (sacharinas, aspartamas,
sukralozė).

Energetinė vertė: 23kJ/6kcal.

Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės. Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.