Prekių katalogas

Turkiški makaronai Manti su sojos įdaru SUNTAT, 400 g

  • Turkiški makaronai Manti su sojos įdaru SUNTAT, 400 g

    Kodas: 869080432288
    Barkodas: 8690804322884
    Kaina 2 
    Pirkite 2 vnt. ar daugiau po 2.09/vnt. Sutaupykite nuo -0.18 ar dar daugiau
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Gamintojas
    SUNTAT
  • Prekės aprašymas:

    Turkiški makaronai Manti su sojos įdaru SUNTAT
    Svoris: 400g.
    Sudedamosios dalys: KVIEČIŲ miltai, džiūvesėliai, svogūnai, druska, SOJOS proteinas, hidrogeninis augalinis aliejus, prieskoniai.
    100 g produkto energinė, maistinė vertė:
    Energinė vertė: 1550 kJ / 365 kcal
    Riebalai: 1,7 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0,7 g)
    Angliavandeniai: 71 g (iš kurių cukrų: 5,4 g)
    Baltymai: 14,2 g;
    Druska:0,9 g;
    Platintojas: UAB "Delnora" Gariūnų g. 56, LT-02300, Vilnius, tel.: +370 69 851 527, www.eastanbul.lt
    Laikyti sausoje vietoje.
    Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės.
    Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės.
    Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.

    Manti - tradiciniai turkiški makaronai, labai populiarūs Azijoje bei Artimųjų Rytų regione. Dažniausiai jie gaminami su mėsos arba sojų įdaru, kuris yra įsukamas į itin plonai išminkytą tešlą. Įdomu tai, kad pačioje Turkijoje manoma jog kuo mažesni Manti, tuo labiau gerbiamas svečias kuriam jie yra patiekiami, nes tešlos sukimas reikalauja ypatingo kruopštumo. Manti su soja yra puikus patiekalas pietums, nes yra pakankamai sotus ir greitai paruošiamas. "SUNTAT" - tradicinių Turkijos ir Viduržemio jūros regiono virtuvių įkvėptas šeimos verslas, daugelyje šalių žinomas kaip aukštą kvalifikaciją turintis ir kokybę garantuojantis gamintojas. Jų receptai pasižymi intensyviu aromatu bei autentišku skoniu, kuris išgaunamas naudojant tik aukščiausios kokybės produktus.

    Vartojimas: Manti makaronai gali būti patiekiami įvairiai, tačiau vienas svarbiausių elementų yra pasirinktas padažas. Tai gali būti tiesiog paprastas sviestinis padažas su mėgstamais prieskoniais, arba šiek tiek sudėtingesnis kaip, pavyzdžiui, jogurtinis makaronų padažas, pagardintas česnakais. Ypač mėgiamas patiekalas Artimuosiuose Rytuose yra manti makaronai su karamelizuotų pomidorų padažu, dažniausiai papuošiami įvairiais žalumynais.

    Paruošimas: pakuotės turinį, valgomąjį šaukštą margarino ir pomidorų pastą įdėti į 600 ml (3 stiklinės) verdantį vandenį ir virti 8 min. Sumaišyti jogurtą su susmulkintu česnaku ir patiekti kartu su manti. Kad suteikti daugiau skonio, galima pagardinti žagrenio prieskoniais, maltais pipirais arba mėta.