Prekių katalogas

  • Kraunamos nuotraukos

    Paprikos pasta aštri SEMPIO, 500 g

    Kodas: 880100517141
    Prekės ženklas
    Sempio
    Grynasis kiekis
    500g
  • Paprikos pasta - puikus pasirinkimas žmonėms, kuriems aštrus maistas yra dažnas svečias virtuvėje. Aštri paprikų pasta gaminama iš aitriųjų paprikų. Gamybos procese iš augalų panaikinamos sėklytės, o pati daržovė sutrinama iki košės. Šį padažą galima vartoti vieną, kaip pagardą, prie traškučių ar kitų užkandžių. Tačiau dažniausiai aštrūs patiekalai gaminami su nedideliu kiekiu paprikų pastos tam, kad suteiktų maistui aitrumo. Pasta parduodama 500g pakuotėje, tad puikiai tinka HoReCa sprendimams. Didesnio kiekio prekės naudojamos ir kaip produktai restoranams. Vartojimas. Dažniausi patiekalai, kuriuose gali būti naudojama aštri pasta iš paprikų yra pica, iš šios pastos daromas picos padažas. Susmulkinkite pomidorus, juos pakaitinkite, įpilkite pomidorų pastos ir pagal skonį - paprikos pastos. Ji suteiks aitresnių pojūčių ir atskleis pomidorų skonį. Taip pat vartokite ją kaip priedą padažams - tiek prie mėsos, daržovių, tiek makaronuose ar kituose kruopų patiekaluose. Dažnai pasta iš paprikų yra naudojama kaip marinatas, kuriame mėsos patiekalai taps ne tik maloniai aitrūs, bet ir suminkštės. Sudedamosios dalys: gliukozės -fruktozės sirupas, vanduo, KVIETINIAI miltai, paprikos milteliai 13%, KVIEČIAI, druska, prieskonių pipirų milteliai 6% alkoholio (<3%), česnakai, SOJOS pupelės, svogūnai, mielių ekstraktas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: E341. Kilmės šalis: Korėja. Energetinė vertė: 964kJ/228kcal. Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės. Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.