Prekių katalogas

Makaronai su sultiniu SAMLIP, 200 g

  • Makaronai su sultiniu SAMLIP, 200 g

    Kodas: 880106802051
    Gamintojas
    Samlip
  • Prekės aprašymas:

    Makaronai su sultiniu SAMLIP, 200 g

    Svoris: 200 g

    Sudedamosios dalys: 

    Makaronai: vanduo, KVIETINIAI miltai, tirštiklis (E1442), druska, emulsikliai (E322, E491, E477), rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (E260, E575, E350, E270, E325, E500, E501).
    Sriubos pagrindas: vanduo, sojų padažas, cukrus, druska, ančiuviai (žuvis), dekstrinas, bonitas (žuvis), jūros raizginys, skonio stiprikliai (E364(i), E627, E631), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E350).
    Prieskoniai: džiovinti porai, česnako milteliai, jūros dumbliai, ančiuviai (žuvis), raudonieji pipirai, žuvis, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E331).
    Kilmės šalis: Koreja

    Platintojas: UAB "Delnora" Gariūnų g. 56, LT-02300, Vilnius, tel.: +370 69 851 527, www.eastanbul.lt

    Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

    Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės.

    Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės.

    Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.

    Udon - iš Japonijos kilę tradiciniai makaronai, gaminami iš kvietinių miltų. Tai greitai išverdantys makaronai, todėl su jais nėra sunku gaminti. Jie yra šiek tiek tankesni, nei, pavyzdžiui, grikių makaronai ir turi šiek tiek švelnesnį skonį. Tai yra nemenkas pranašumas, nes tai reiškia, jog jie geriau perims kitų ingredientų skonį, tad jie yra labai universalūs. Taip pat jie pasižymi elastingumu, kuris leidžia jiems geriau išlaikyti savo unikalią tekstūrą. Verta paminėti, kad udon skonis yra gana subtilus, tad jie dažniausiai yra verdami sultinyje, siekiant, kad jie įgautų jo skonio. Vartojimas: Udon makaronai sultinyje - klasikinis japoniškos virtuvės patiekalas. Egzistuoja labai daug šio patiekalo variacijų, tad bene kiekvieną kartą jį galima gaminti vis kitaip. Udon makaronams pagardinti šauniai tiks plėšyta paukštiena, įvairios jūros gėrybės ar smulkintos šviežios daržovės. Pagrindinis akcentas yra pats sultinys, nes nuo jo priklauso kokį skonį įgaus makaronai, tad remdamiesi savo nuožiūra jį galite pasaldinti, paaštrinti ar pagardinti mėgstamais prieskoniais.