Prekių katalogas

Makaronai AL DENTE GLUTEN FREE (be glitimo) sraigteliai, 400 g

  • Makaronai AL DENTE GLUTEN FREE (be glitimo) sraigteliai, 400 g

    Kodas: 590473016107
    Barkodas: 5904730161077
    Gamintojas
    Al Dente
  • Makaronai - standartiškai miltinis maisto produktas dominuojantis šiandienos žmogaus mitybos racione. Makaronų pradininkais skelbiasi tiek italai, tiek kinai, tiek arabų tautos. Klajojant po kulinarines virtuves aptinkamos labai įvairios makaronų rūšys ir gaminimo būdai. Visgi standartiškai žinomi du pagrindiniai tipai: lakštiniai ir pasta. Lakštiniai yra rytietiškas produktas, kilęs iš Azijos. Šie makaronai gaminami iš labai įvairių miltų, o dažniausiai patiekiami kartu su daržovėmis, mėsa, sriuba ar padažais. Tuo tarpu pasta makaronai yra geriau pažįstami Europos virtuvei. Kaip ir numanoma, šios rūšies makaronų tėvynė yra Italija. Skirtingai nei lakštiniai, pasta makaronai dažniausiai gaminami iš kviečių miltų, nors kaip alternatyva populiarėja ir kukurūzų miltai iš kurių gaminami makaronai be glitimo (Gluten Free). Al Dente yra itališkas makaronų ar ryžių paruošimo būdas, referuojantis į precizišką virimo procedūrą ir konsistencijos išlaikymą. "Al Dente" itališki makaronai yra pasta rūšies fussili makaronai be glitimo, pagaminti iš aukščiausios kokybės kukurūzų miltų. Solidi gaminio pakuotė ir tiekėjo garantuojama kokybė leidžia mėgautis puikiu gaminiu. Vartojimas: Produkto pavadinimas išduoda - makaronų nepervirkite jei norite tikro itališko recepto. Užvirkite vandenį, pasūdykite ir ipilkite šaukštelį augalinio aliejaus. Į verdantį vandenį suberkite makaronus šia proporcija: 100g makaronų ir 1 litras vandens. Sumažinkite ugnį ir virkite 8-10 min. Išvirus, makaronus nusunkite ir perpilkite šaltu vandeniu. Al Dente Gluten free makaronai yra be glitimo. Sudėtyje tik aukščiausios kokybės kukurūzų miltai ir vanduo. Jokių nepageidaujamų priedų. Šie makaronai išsiskiria lengvu kukurūzų atspalviu ir stipriu pakuotės dizaino polėkiu. Mes neapsiribojome aukščiausios kokybės produktu, norime suteikti malonumą ne tik besimėgaujant maistu, bet ir perkant estetišką produktą. Sudedamosios dalys: kukurūzų miltai, vanduo. Kilmės šalis: Lenkija Grynasis kiekis: 400g Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C. Rekomenduojamas paruošimo būdas: suberkite makaronus į pasūdytą verdantį vandenį šia proporcija: 100g makaronų ir 1 litras vandens. Virkite neuždengus puodo apie 6-8 minutes, retkarčiais pamaišant. Išvirtus makaronus nusunkite, nusausinkite ir patiekite su mėgstamais priedais. Energinė ir maistinė vertė: 100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 1520 kJ / 359 kcal. Riebalai: 2,3g, Iš kurių: Sočiųjų riebalų rūgščių: 0,3g Angliavandeniai: 76g Iš kurių cukrų: 0,6g Skaidulinės medžiagos 2,8g Baltymai: 7,1g Druska: 0,01g Makaronai be glitimo Dievinate itališkus patiekalus, kurių pagrindinis ingredientas – makaronai, tačiau norite sulieknėti arba propaguojate sveiką gyvenseną? Išeitis yra. Tai – makaronai be glitimo. Puiki žinia ta, jog jie nei skoniu, nei išvaizda nenusileidžia įprastiems makaronams. Jeigu netoleruojate gliuteno Manoma, jog gliutenas apsunkina žmogaus virškinamo trakto darbą, darydamas blogą įtaką medžiagų apykaitai ir visai bendrai žmogaus sveikatai. Tuomet neišvengiamai atsiranda gliuteno netoleravimas. O atsisakyti savo mėgstamų patiekalų nesinori. Ir nereikia. Makaronai be glitimo Jums nepadarys jokios žalos ir galėsite mėgautis skaniais valgiais. Sveiki ir estetiški patiekalai Makaronuose be glitimo ne tik nerasite šio žalingo baltymo, bet ir kitų sveikatai nenaudingų produktų. Įprastuose makaronuose, anot įvairių tyrimų, gausu cukraus ir hidrintų riebalų. Tuo tarpu, miltai be glitimo šių medžiagų neturi, taip sumažindami savo kaloringumą. Tai puiki išeitis, norintiems numesti nereikalingus kūno kilogramus. Be to, juose yra gausu maistingų medžiagų, kurių nerasite įprastiniuose kvietinių miltų makaronuose. Kita patraukli šių makaronų savybė – estetiška išvaizda. Dažnai į makaronų be glitimo sudėtį įeina kukurūzai. Jų auksinė spalva tiek pagrindinius pietų ar vakarienės patiekalus, tiek desertus pavers puikia švente ne tik Jūsų skrandžiui, bet ir akims. Tinkamas pasirinkimas veganams Praktikuojančių veganišką gyvenimo būdą ar tiesiog mėgstančių veganiškus patiekalus žmonių, mūsų visuomenėje su kiekviena diena daugėja. Kadangi makaronai be glitimo neturi: glitimo, kiaušinių, hidrintų ir gyvulinės kilmės riebalų ir yra prisotinti skaidulinių medžiagų, jie puikus pasirinkimas, gaminant veganiškus patiekalus. Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės. Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.