Skrudinta Kadayif tešla SUNTAT, 250 g
Skrudinta Kadayif tešla SUNTAT, 250 g
Kodas: 869080436056GamintojasSUNTAT-
Skrudinta Kadayif tešla SUNTAT, 250 g
Svoris: 250 g
Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, vanduo.Alergenai: Sudėtyje gali būti gliuteno
100 g produkto energinė, maistinė vertė
Energinė vertė: 1591 kJ / 380 kcal
Riebalai: 1,6 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0,2 g)
Angliavandeniai: 82 g (iš kurių cukrų: 0 g)
Baltymai: 5 g; Druska 0 gKilmės šalis: Turkija.
Platintojas: UAB" Delnora”, Gariūnų g. 56, LT-02300 Vilnius tel.: +37069851527, www.eastanbul.lt.
Laikymo temperatūra: +2C +6C
Tinka vartoti iki: žr. ant pakuotės.
Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.
Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės.Receptas Dubajaus šokolado:
Ingredientai:
250 g pieniško šokolado (galima sumaišyti su juoduoju šokoladu)
100 g Kadayif skrudintos tešlos SUNTAT
4 v.š. pistacijų pastos 100% EASTANBUL
2 v.š. sezamų (Tahini) pastos SUNTAT (galima ir 3 v.š.)Paruošimas:
1. Temperuokite šokoladą:
Šokolado gabalėlius ištirpinkite ant vandens garų vonelės iki 45-50°C temperatūros.
Nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite iki 27-28°C.
Vėl pastatykite ant vandens garų vonelės ir pašildykite iki 30-31°C.
2. Užpildykite šokoladu formų ertmes ir pastatykite į šaldytuvą.3. Paruoškite Kadayif tešlą:
Tešlą smulkiai susmulkiname, kadangi tešla jau skrudinta, tai jos kepinti nebereikia.
4. Sumaišykite tešlą su abejomis pastomis.
5. Užpildykite įdaru formų ertmes ir užliekite viršų šokoladu.
6. Pastatykite į šaldytuvą pilnam sustingimui. SKANAUS!!!
-
Kategorijos prekės
Grietinėlės kremas (Kaymak) 23,5% medaus skonio SUNTAT, 170 gKodas: 404032803632Sūrio gaminys su augaliniais riebalais sūryme COMBI, 1500 gKodas: 404032803713