Jajla sriuba

1 stiklinė jogurto BAKTAT
3 šaukštai miltų
2 kiaušinių tryniai pusės citrinos sulčių
0,5 stiklinės ryžių BAKTAT
1 šaukštelis džiovintų mėtų BAKTAT
1 šaukštelis raudonųjų pipirų BAKTAT
1 šaukštelis druskos
2 šaukštai sviesto
5 stiklinės karšto vandens
1 stiklinė šalto vandens

Į puodą įpilame 5 stiklines karšto vandens ir suberiame ryžius. Verdame apie 5-6 min.
Dubenėlyje sumaišome miltus, jogurtą ir kiaušinių trynius. Įpilame vieną stiklinę šalto vandens ir gerai viską suplakame. Paruoštą mišinį supilame per sietelį į išvirtus ryžius.
Keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame mėtas ir raudonuosius pipirus. Mišinį supilame į puodą su sriuba. Pagardiname druska.

Skanaus!