Prekių katalogas

Padažas "Adžika" vidutinio aštrumo SUNTAT, 310 g

  • Padažas "Adžika" vidutinio aštrumo SUNTAT, 310 g

    Kodas: 869080440772
    Barkodas: 8690804407727
    Gamintojas
    SUNTAT
    Kilmės šalis
    Turkija
  • Prekės aprašymas:

    Padažas "Adžika" vidutinio aštrumo SUNTAT, 310 g
    Svoris: 310 g
    Sudedamosios dalys: paprikų pasta (50%), pomidorų pasta, saulėgrąžų aliejus, druska, česnakai, žemės riešutai, lazdyno riešutai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis E330), prieskoniai, konservantas (kalio sorbatas E202).
    100g produkto energinė, maistinė vertė:
    Energinė vertė: 563 kJ / 136 kcal
    Riebalai: 8,2 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 1,3 g)
    Angliavandeniai: 9,2 g (iš kurių cukrų: 9,2 g)
    Baltymai: 4,1 g
    Druska: 3,7 g
    Platintojas: UAB "Delnora" Gariūnų g. 56, LT-02300, Vilnius, tel.: +370 69 851 527, www.eastanbul.lt
    Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.
    Geriausia iki: žr. ant pakuotės.
    Informacija ant produkto pakuotės gali skirtis nuo puslapyje nurodytos sudėties bei produkto maistinės vertės.
    Vadovaukitės informacija esančia ant pakuotės, nes ji yra visada teisinga.

    Adžika padažas tradiciškai siejamas kaip gruziniškas patiekalas. Šis kulinarinis šedevras 2018 metais net buvo įrašytas į Gruzijos paveldo sąrašą. Pats žodis adžika kilęs iš abchaziško žodžio - "druska". Todėl Abchazijos regione reikėtų ieškoti pačių autentiškiausių šio padažo receptų. Visgi tradicinis adžikos padažas gaminamas iš raudonųjų paprikų, įvairių prieskonių, česnako, kalendros, krapų, ožragės, druskos ir graikinių riešutų. Adžikos padažas būna tiek raudonas, tiek žalias, priklausomai nuo bazei naudojamos paprikos prinokimo. "SUNTAT" adžika padažas yra vidutinio aštrumo Kaukazo kulinarinės tradicijos produktas. Padaže yra aitriųjų paprikų, tad skonis ypač patiks mėgstantiems aštrumą. "SUNTAT" - gerai pasaulyje žinomas prekinis ženklas, kuris pasižymi kaip aukštos kokybės produktus tiekianti įmonė. Tai - šeimos verslas, veikiantis nuo 1986 metų. Vartojimas: Adžika puikiai tinka vartoti tiek viena, tiek tiekiant su kitais patiekalais. Mėsos marinavimas arba grilio patiekalai kartu su adžika gali suteikti Jūsų virtuvei naujų, Kaukazo regiono skonių. Taip pat rekomenduojama adžika pagardinti sriubas, pastarosioms suteikiant malonaus aštrumo. Gruzijoje adžika patiekiama kartu su kitų daržovių ir mėsos rinkiniais kaip tradicinis užkandis.